Veel gestelde vragen

Wat is Thaise massage?
Thaise massage is net als bijvoorbeeld acupunctuur een methode om het lichaam te genezen bij ziekte en onbalans. Het is een oude Thaise geneeskunst die samen met spirituele krachten, kruiden en voeding zieke mensen kan genezen en gezonde mensen gezond kan houden.
Voor wie is Thaise massage geschikt?
Een Thaise massage is er voor iedereen! Voor iedereen, man en vrouw , van jong tot oud Van sportief tot minder actief Van kerngezond tot revaliderend Van vage klacht tot duidelijk aanwijsbare klacht Van geaccepteerd ziektebeeld tot chronische aandoening Van lekker in je vel tot zeer depressief Van levensgenieter tot stresser
Ik ben zwanger, kan ik gemasseerd worden?
Helaas doen wij dit niet. Het risico voor de baby vinden wij toch te groot.
Ik heb een blessure, kan ik gemasseerd worden?
Het is handig ons in te lichten over je blessure bij het maken van een afspraak. We kunnen dan overleggen wat wel kan en niet kan tijdens de massagebehandeling. Bij de massage slaan we eventueel delen over van het lichaam, maar er is dan altijd nog een heel groot deel van het lichaam dat wel gemasseerd kan worden!
Ik vind het nooit leuk om gemasseerd te worden omdat ik dan mijn kleren uit moet doen, is dat hier anders?
Ja dat is  hier heel anders.  Tijdens de Thaise massage trek je een lekkere ruimzittende broek aan, t-shirt met lange mouwen en sokken. Tijdens de massage daalt je lichaamstemperatuur zelfs wat en lig je deels ook nog onder een lekker dekentje. Tijdens de oliemassages mag je ondergoed aanhouden, maar verder lig je onder een handdoek bedekt. Je mag echt 1 uur of 1,5 uur met je ogen dicht ontspannen.  
Ik heb een lichamelijke beperking, kan ik gemasseerd worden?
In overleg met ons is dit zeer goed mogelijk. We maken een afspraak en we bespreken wat u nodig heeft en welke aanpassingen we kunnen toepassen in een massage.
Ik ben 60+, kan ik dan gemasseerd worden?
Uiteraard is het belangrijk om toestemming aan uw arts/fysiotherapeut of andere expert te vragen mocht u onder behandeling staan. Maar over het algemeen is een massage goed voor mind en body welke leeftijd u ook heeft. 
Kan ik kiezen uit meerdere locaties?
Op dit moment hebben wij slechts een locatie. Wellicht dat er in de toekomst uitbreiding volgt.