Hotstone massage

Bij Hotstone massages worden soepele basalt stenen (stenen die worden verwarmd met water van 42-45 graden) geplaatst op knooppunten van het lichaam zoals de wervelkolom, de palmen van de handen en tussen de vingers en de tenen.

Het idee achter de hotstone massage is dat de warmte afkomstig van de warme stenen dieper in het spierweefsel dringt voor een diep ontspannende werking. De warmte zorgt ervoor dat gespannen spieren door stress weer los komen waardoor de pijn en kramp zal worden weggenomen. Bovendien zorgt de warmte ervoor dat het bloed beter circuleert in het lichaam en meer voedingsstoffen voor individuele cellen levert en het lymfevatenstelsel stimuleert in het vervoer van afvalstoffen die afkomstig zijn uit afzonderlijke cellen.Ook wordt er energie van het lichaam los gelaten wat geblokkeerd was door vermoeidheid en stress.Het zenuwstelsel komt hiermee in een rustiger staat en bevrijdt de geest van angst.

Al met al wordt de hitte van de stenen in Hotstone massage gebruikt om het lichaam te verjongen en om zichzelf te laten genezen. Het stopt de effecten van stress in het lichaam en stress is vaak een katalysator in de ontwikkeling van bepaalde ziekten.

Gelieve de massage van te voren te reserveren i.v.m. het klaarmaken van de kamer.

Prijzen: 
DuurTarief
60 min.
€ 55.00
90 min.
€ 85.00

Service categories: