Kruidenstempel massage

Kruidenstempelmassage is een massage met warme bundeltjes gevuld met kruiden die reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen bezitten.

Deze van oorsprong Oosterse massage is aangepast aan de behoeften van de Westerse mens. De zorgvuldig uitgebalanceerde kruidenmix in de stempels zorgen voor een diepere werking en een zuiveringsbehandeling voor de huid. De massage is tevens zeer ontspannend dankzij de toegevoegde warmte van de stempels en de heerlijke geuren die de kruiden verspreiden. De helende effecten van de warme kruiden dringen tot diep in het onderliggende weefsel door, soms zelfs tot in de organen. De kruiden ontslakken, regenereren en verzorgen de huid op intensieve wijze. De warmte heeft ook een positieve invloed op de doorbloeding. De bloedvaten zetten uit, de huid wordt intensiever doorbloed, en schadelijke stoffen in gespannen spieren kunnen sneller afgevoerd worden. De aroma’s van de kruiden werken helend en ontspannend via onze longen en neusslijmvliezen.

De kruiden zoals wij deze uit Thailand ontvangen zijn droog. Ze dienen 24 uur van te voren in water gelegd te worden zodat deze weer een helende werking krijgen.De massage stimuleert het lichaam om beter te functioneren, en brengt het tegelijkertijd tot rust. Het lichaam tintelt uren na de massage nog steeds na. Van alle massages is de kruidenstempelmassage het meest doordringend. Doordat de behandeling ook intensief is, is de minimale duur dan ook 90 minuten.

Deze massage moet ruim van te voren te gereserveerd worden zodat wij ook de speciaal uit Thailand komende producten klaar gemaakt kunnen worden.
Mocht u onverhoopt toch verhinderd zijn dan dient u dit uiterlijk 24 uur van te voren door te geven.

Prijzen: 
DuurTarief
90 min.
€ 115.00

Service categories: